fbpx

Festival Roosendaal

3e - helft toernooi

Festival Roosendaal

Hét festival van Roosendaal staat weer voor de deur! Met ons allen maken we er een keigezellig feestje van. Inofec organiseert het bedrijventoernooi op vrijdag 28 juni en Roosendaal 4 organiseert het 3e helft toernooi festival op zaterdag 29 juni 2024 op Sportpark Hulsdonk. Feest mee met de grootste hits. Licht, geluid, feestmuziek en koud bier. Wat wil je nog meer? De feestavonden zijn gratis, dus je kunt helemaal losgaan met je collega’s, verenigingsgenoten en vrienden.

Aftellen naar het gezelligste festival van Roosendaal

De zon laat zich steeds vaker zien. Dat betekent dat je steeds vaker buiten kunt genieten van vitamine D. Waarschijnlijk plan jij je agenda alweer helemaal vol met de tofste festivals. Zet ons festival in Roosendaal op 28 en 29 juni 2024 groot in je agenda. Deze gezelligheid wil je namelijk absoluut niet missen. Er komen onwijs populaire artiesten en de vorige edities lieten maar weer zien hoe drukbezocht het 3e helft toernooi is onder sporters en minder sportieve Roosendalers. Overdag kun je kijken naar heren- en damesteams die strijden om de titel ‘Kampioen 3e helft 2024’. ‘s Avonds is het moment om lekker met elkaar te feesten.

Line-up van het Roosendaalse 3e helft toernooi festival

De line-up van ons festival in Roosendaal is grotendeels bekend. We zijn trots op de artiesten die ons feest naar een heel nieuw level tillen. De onderstaande artiesten kijken enorm uit naar het 3e helft toernooi. Jij toch ook?

Foodtrucks met de heerlijke gerechten

Bij een festival hoort natuurlijk lekker eten. Je kunt niet feesten zonder goede bodem. Op het festival van Roosendaal staan meerdere foodtrucks. Deze zorgen voor nog meer festivalgevoel. Zorg ervoor dat je genoeg eet om de rest van de avond keihard te kunnen hossen en springen. Misschien beland je ook wel in een polonaise. We zijn ten slotte wel in Tullepetaonestad. Welke foodtrucks er zijn ontdek je op het festival.

Dit festival mag je niet missen

Wij hebben zin in het sfeervolle festival in Roosendaal. Overdag voetbaltoernooien op ons Sportpark Hulsdonk en in de avond gezellig feesten, eten en drinken met alle Roosendalers. Op onze Facebookpagina kun je wegdromen bij de foto’s en filmpjes van onze eerdere edities. Zorg ervoor dat je bij het festival aanwezig bent en geniet van alle optredens, de (sportieve) gezelligheid en de beste deuntjes!